Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Huiseigenaren

Heeft u een mooi vakantieverblijf op een goede plek en zoekt u een betrouwbare en ervaren verhuurorganisatie die u alles uit handen neemt?  Verhuur uw huis dan via Immo de Nijs!

Immo de Nijs verhuurt alleen vakantiehuizen die passen binnen het aanbod. Dat wil zeggen dat we uitgaan van een goede kwaliteit en dat ze zo leuk zijn, dat we er zelf wel onze vakantie in zouden willen doorbrengen! 

Dat enthousiasme weten we goed over te brengen op onze klanten. We spreken onze klanten allemaal als ze geboekt hebben. Dat is een van de manieren waarop wij van onze gasten tevreden klanten weten te maken, die graag nog eens terugkomen!

Ook buiten de vakantieperiodes weten wij klanten te vinden voor uw huis. Dat komt doordat wij een uitgekiend en beproefd marketingsysteem hebben waardoor u meer weken verhuurt dan via andere verhuurorganisaties!

Hoe werken wij?

Immo de Nijs werft de huurders, voert de marketing uit en zorgt voor de financiële afwikkeling. Mocht het ter plaatse hulp nodig zijn, helpt Immo de Nijs u bij het oplossen van eventuele problemen. Voor u zijn de voordelen legio.

Indien u verhuur van uw vakantieverblijf overweegt, aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.

Succes verzekerd!

Jan de Nijs