Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Verzekeringen

ANNULERINGSFONDS

 • U boekt uw reis ruim op tijd, want u wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u tijdens uw vakantie terecht kunt in het vakatiehuis of appartement van uw keuze. Maar dan is het ook zaak om direct een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. 

  De voorwaarden voor het deelnemen aan het annuleringsfonds vindt U hieronder. We hopen echter dat U hier geen gebruik hoeft te maken en hopen dat U een plezierige vakantie bij ons zult hebben.

   

  • Deelname aan het annuleringsfonds is alleen mogelijk direct bij boeking.
  • De kosten voor deelname zijn  6% van de totale huursom, over te maken tegelijk met de eerst betaling van de huurprijs.
  • De deelname annuleringsfonds gaat in vanaf de dag dat de vooruitbetaling door Immo de Nijs ontvangen is en is geldig tot de dag van aankomst.

   Het annuleringsfonds houdt rekening met de volgende gevallen:

  • plotselinge  ziekte of ongeval van één van de gezinsleden/reisgenoten
  • sterfgeval in de directe familie, d.w.z. overlijden van echtgenoot, echtgenote, ouders, schoonouders, kinderen, broers of zusters van de hoofdpersoon, c.q. gezinsleden

  Annuleren dient zo spoedig mogelijk telefonisch aan Immo de Nijs gemeld te worden. Na telefonisch overleg dient U Immo de Nijs uw annulering ook schriftelijk kenbaar te maken via mail, fax of brief. Aanspraak op het annuleringsfonds kan alleen worden gemaakt met overleg van een officiële schriftelijke verklaring.

SCHADEVERZEKERING 

 • Om uw verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken stelt Immo de Nijs een Schadelogiesverzekering voor. Hiermee is eventuele schade die aan uw vakantieadres wordt toegebracht, bijvoorbeeld aan inventaris of interieur, verzekerd tot EUR 2.500,-. Uitkering wordt verleend als verzekerde voor de schade aansprakelijk is en deze hoger is dan € 25,- per gebeurtenis. De premie bedraagt 2,94% van uw reissom (d.i. inclusief  21% assurantiebelasting en poliskosten).
 • NB. prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen