Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Cadzand-Beach

Wijk de Brabander 24

aantal personen: 7 | aantal slaapkamers: 3

Vanuit uw vakantiehuis Cadzand-Beach, vlak achter de duinen van Cadzand-Bad en vlakbij toffe restaurants, wandelt u in enkele minuten naar het mooiste strand van Nederland. Het huis is gelegen in een autoluwe doodlopende straat, ideaal voor spelende kinderen.

vakantiehuis aan zee; Cadzand Beach.
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

De woonruimte biedt een ruimtelijk effect met de vide tot in de nok van het dak. De ruime keuken staat in verbinding met de zithoek en eethoek waardoor koken een echt sociaal gebeuren wordt. Cadzand-Beach beschikt over 3 ruime slaapkamers. De slaapkamer beneden op de gang biedt plaats aan 3 personen met één enkel bed en één stapelbed.  De badkamer is voorzien van een ruime douche met wastafel. In de woonkamer is een hifi installatie met cd en ipod aansluiting.

1e verdiep

Boven zijn er 2 slaapkamers voorzien van dubbele bedden.

Tuin

In de tuin staat een serre met daarin een kickertafel, die ook speelruimte biedt voor kinderen of gebruikt kan worden om enkele fietsen te plaatsen. Naast de ruime zuiders georiënteerde tuin met gazon zijn er 2 terrassen. Er zijn ligzetels voor tuin of terras. Er is ook een barbeque beschikbaar.

De tuin kan volledig afgesloten worden middels een tuinpoort.

Er parkeerplaats voor 3 auto's.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar