Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Briesje

Boulevard de Wielingen 55-01 Cadzand-Bad

aantal personen: 2 | aantal slaapkamers: 1

Dit leuke parterre appartement is gelegen aan de Boulevard de Wielingen en ingericht voor 2 personen. U zit direct achter de duinen vlak bij het strand en winkeltjes.

briesje deurloo2.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Woonkamer met zit- en eethoek. Via een deur komt u op een zuidgericht terras. Verder is er een ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron. In slaapkamer staat een tweepersoons-ledikant. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Het terras is zuidgericht.

Berging

Er is een vaste parkeerplaats buiten en in het gebouw is er een afsluitbare berging voor uw fietsen of strandspullen.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar