Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Sluuswachter 66-6

Boulevard de Wielingen 66 Cadzand-Bad

aantal personen: 3 | aantal slaapkamers: 1

Dit leuke appartement gelegen op de tweede etage van residentie "de Sluuswachter" met zeezicht, is ingericht voor maximaal 3 personen en is gelegen aan de Boulevard de Wielingen. U zit vlak bij het strand en winkeltjes. Vanaf uw terras kunt u de scheepvaart volgen en kijkt u op de nieuwe jachthaven.

residence de sluuswachter-voorzijde.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Woonkamer met zit- en eethoek. Via een schuifdeur komt u op het balkon vanwaar u de scheepvaart kunt volgen. Verder is er een ingerichte keuken met vaatwasser en oven. In de slaapkamer staan een tweepersoonsledikant met twee matrassen. De andere slaapruimte is een hoek in de leefruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.

Berging

In de parkeerkelder is er een plaats voor uw auto voorzien. Er is ook een gezamenlijke berging, wasserette met wasmachine en droger om te wassen en te drogen.

Let op: Het aanpalende Hotel de Schelde zal vanaf januari 2020 vernieuwen. De kans is aanwezig dat u vanaf januari 2020 hiervan enige hinder zult ondervinden.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar