Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Deurloo 55-22

Boulevard de Wielingen 55-22 Cadzand-Bad

aantal personen: 2 | aantal slaapkamers: 1

Een leuk appartement met frontaal zeezicht is ingericht voor 2 personen en is gelegen aan de Boulevard de Wielingen. U zit vlak bij het strand en winkeltjes. Vanaf uw balkon kijkt u op de jachthaven en heeft u een schitterend frontaal zeezicht zodat u de scheepvaart kunt volgen.

Deurloo 55-22 balkon zicht.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Het appartement ligt op de vijfde etage van het gebouw en er is een woonkamer met zit- en eethoek. Via een schuifdeur komt u op een royaal balkon. Verder is er een ingerichte keuken met vaatwasser en oven. In slaapkamer staat een tweepersoons-ledikant. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Het balkon geeft uit op de zee/strandzijde en heeft een frontaal zeezicht.

Berging

Er is een vaste parkeerplaats buiten. 

Registratie 1714 0071 A04E EA81 FD81

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,01 p.p.pn.), Reserveringskosten en schoonmaakkosten.