Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Duinhof VI-12

Boulevard de Wielingen 7 - 12 Cadzand-Bad

aantal personen: 2 | aantal slaapkamers: 1

Dit gezellige vakantieappartement is gelegen in het stijlvolle Duinhof te Cadzand-Bad. Dit complex ligt direct achter de duinen met de warme bakker en winkeltjes om de hoek.

Duinhof zuid cadzand gebouw VI zuid.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Woonkamer met keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Er is slaapkamers met elk twee slaapplaatsen. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Het toilet is apart. Verder is er een balkon op het zuiden, waar u het grootste deel van de dag van de zon kunt genieten.

Berging

Beneden in de parkeerkelder  is er een standplaats voor een auto en een centrale fietsenberging.
Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar