Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Branding B41

Boulevard de Wielingen 51

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

Gelegen in de duinen en direct in het centrum van Cadzand-Bad. Vanuit dit appartement B41 heeft u zicht richting de jachthaven en de zee. Het appartement beschikt over twee balkons; één op het zuidwesten en één op het oosten, zodat je het grootste deel van de dag van de zon kunt genieten. Een heerlijke plek voor maximaal 4 personen.

Branding 41 buitenkant.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Het appartement ligt op de vierde etage en heeft lateraal zeezicht. Door de vele lichtinval is het erg aangenaam vertoeven in de woonkamer met luxueuse keuken met alles wat u nodig heeft. Heeft u geen zin om te koken dan zit u ook goed. De Branding is gelegen naast het restaurant Pure-C van Sergio Herman en op een paar stappen van zijn restaurant Air Republic aan de jachthaven.

Door de brede glazen pui en het balkon met glazen balustrade heb je onbelemmerd zicht vanuit de bank. Ook vanaf het ruime balkon kan je van het uitzicht over zee en de zomerse avondzon genieten.

Het hele appartement is comfortabel.  Beide slaapkamers hebben een badkamer met inloopdouche en wastafel. Eén badkamer heeft ook nog een extra toilet.

De auto parkeer je in de ondergrondse parkeerkelder, waar ook een algemene fietsenberging beschikbaar is (capaciteit gelimiteerd). Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar in de kelder.

Kortom een mooie plek om in Cadzand te verblijven en de omgeving te verkennen.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.p.n.), Borgsom, Reserveringskosten en schoonmaakkosten.