Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Jadi

Egelantierlaan 26A

aantal personen: 6 | aantal slaapkamers: 2

Dit vakantiehuis is rustig maar toch centraal gelegen in Cadzand-Bad. Het is slechts enkele minuten wandelen naar de winkels en het strand! Rond het huis ligt een grote tuin en er is een mooi, zonnig terras op het zuiden.

egelantierlaan
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Ruime woonkamer met zit- en eethoek, keuken van alle gemakken voorzien. De badkamer heeft een wastafel en een 'regen' douche. Het toilet is apart.

1e verdieping

Boven zijn er twee slaapkamers, elk voorzien van een wastafel met op de ene slaapkamer een tweepersoonsbed en op de andere slaapkamer een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Verder is er boven nog een tweede toilet.

Tuin

Er is een tuin bij de woning met een terras op het zuiden waar u de hele dag van de zon kunt genieten.

Berging

Fietsen e.d. kunt u kwijt in de berging achter de woning.
Er is parkeergelegenheid bij de woning.

registratie  1714 12CD 2C71 3187 6729

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar