Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Residentie de Schelde 301

Boulevard de Wielingen 99

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

De appartementen in Residentie de Schelde zijn splinternieuw en de huurders kunnen gebruik maken van de wellness faciliteiten van het aanpalende hotel. Vanuit dit appartement heeft een prachtig uitzicht over de duinen, de jachthaven en de zee. Het appartement beschikt over twee balkons; één op het zuiden en één op het noorden. Een heerlijke plek voor maximaal 4 personen.

Residentie de Schelde 301 j.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Het appartement ligt op de derde verdieping aan de zeezijde en heeft frontaal zeezicht. Door het mooie uitzicht is het erg aangenaam vertoeven in de woonkamer met  half open keuken met alles wat u nodig heeft. Heeft u geen zin om te koken dan zit u ook goed. De Schelde is gelegen tegenover het restaurant Air Republic van Sergio Herman en op een paar stappen van zijn restaurant Pure-C.

Door de glazen pui en het balkon met glazen balustrade heb je onbelemmerd zicht vanuit de bank richting de zee en jachthaven. Ook vanaf het ruime balkon kan je van het uitzicht over Cadzand en de zomerse avondzon genieten. Er is een tweede balkon op de zuidzijde waar u van de ochtenzon kunt genieten.

Het hele appartement is erg comfortabel.  Beide slaapkamers hebben een badkamer ensuite met inloopdouche en wastafel. 

U mag als huurder gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten van het naastgelegen hotel. (Let op: de wellness is gesloten tussen 07-01-2024 en 01-02-2024)

Als u iets wilt wassen zijn wasmachine en droger beschikbaar in het appartement.

De auto parkeer je in de ondergrondse parkeerkelder waar een dubbele parkeerplaats beschikbaar is en er is ook een afsluitbare berging voor fietsen. Er is tevens een algemen fietsenberging in de kelder.

Kortom een mooie plek om in Cadzand te verblijven en de omgeving te verkennen.

Let op! In de buurt zijn er bouwaktiviteiten waar u eventueel overlast van kunt ondervinden.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.p.n.), Borgsom, Reserveringskosten en schoonmaakkosten.