Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Residentie de Schelde 501

Boulevard de Wielingen 99

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

De appartementen in Residentie de Schelde zijn splinternieuw en de huurders kunnen gebruik maken van de wellness faciliteiten van het aanpalende hotel. Vanuit dit appartement heeft een prachtig uitzicht over de duinen, haven en de zee. Het appartement beschikt over twee balkons; één op het zuiden en één op het noorden. Een heerlijke plek voor maximaal 4 personen.

beeld-residentie.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Het appartement ligt op de vierde etage aan de landzijde en heeft lateraal zeezicht. Door de vele lichtinval is het erg aangenaam vertoeven in de woonkamer met luxueuse keuken met alles wat u nodig heeft. Heeft u geen zin om te koken dan zit u ook goed. De Branding is gelegen naast het restaurant Pure-C van Sergio Herman en op een paar stappen van zijn restaurant Air Republic aan de jachthaven.

Door de brede glazen pui en het balkon met glazen balustrade heb je onbelemmerd zicht vanuit de bank. Ook vanaf het ruime balkon kan je van het uitzicht over Cadzand en de zomerse avondzon genieten.

Het hele appartement is erg comfortabel.  Beide slaapkamers hebben een badkamer ensuite met inloopdouche en wastafel. 

Als u iets wilt wassen zijn wasmachine en droger beschikbaar in het appartement.

De auto parkeer je in de ondergrondse parkeerkelder, waar ook een algemene fietsenberging beschikbaar is (capaciteit gelimiteerd). 

Kortom een mooie plek om in Cadzand te verblijven en de omgeving te verkennen.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.p.n.), Borgsom, Reserveringskosten en schoonmaakkosten.