Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Residentie de Schelde 601

Boulevard de Wielingen 99-601

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

Dit penthouse appartement in Residentie de Schelde is splinternieuw en de huurders kunnen gebruik maken van de wellness faciliteiten van het aanpalende hotel. Dit appartement straalt pure luxe uit. Vanuit het leuk ingerichte torentje heb je frontaal uitzicht over de duinen, haven en de zee en het appartement beschikt over een groot balkon, Een heerlijke plek voor maximaal 4 personen.

Residentie de Schelde 601.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Het penthouse is gelegen op de zesde etage heeft frontaal zeezicht. Door de speelse indeling is het erg aangenaam vertoeven in de woonkamer met luxueuse keuken met alles wat u nodig heeft. Zelfs de wijnkoeler ontbreekt niet. Heeft u geen zin om te koken dan zit u ook goed. In hetzelfde gebouw is Hotel de Schelde gevestigd met een uitstekende keuken.

Er is een toren in het appartement wat bereikbaar is via een trapje, waarwaaruit je een fenomenaal uitzicht heb over de zee en de haven. In de toren kan je heerlijk relaxen op de bank en genieten van het uitzicht. Er is een groot terras met een loungeset en een bartafel en stoelen, zodat je ook daar van het uitzicht kunt genieten.

Het hele appartement is erg comfortabel.  Beide ruime slaapkamers hebben een badkamer ensuite met inloopdouche en wastafel en de slaapkamers zijn voorzien van airco. 

Als u iets wilt wassen zijn wasmachine en droger beschikbaar in het appartement.

De auto parkeer je in de ondergrondse parkeerkelder, waar ook een algemene fietsenberging beschikbaar is (capaciteit gelimiteerd). 

Kortom een prachtige plek om in Cadzand te verblijven en de omgeving te verkennen.

(Let op: de wellness is gesloten tussen 07-01-2024 en 01-02-2024)

We willen u er op wijzen dat er bouwwerkzaamheden in de omgeving zijn waarvan u enige hinder zou kunnen ondervinden.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.p.n.), Borgsom, Reserveringskosten en schoonmaakkosten.