Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Residentie de Schelde 302

Boulevard de Wielingen 99 302

aantal personen: 2 | aantal slaapkamers: 1

De appartementen in Residentie de Schelde zijn splinternieuw en de huurders kunnen gebruik maken van de wellness faciliteiten van het aanpalende hotel. Vanuit dit appartement gelegen op de 3de verdieping, heeft u een prachtig uitzicht over de duinen, de jachthaven en de zee. Het appartement beschikt over twee balkons; één bij de slaapkamer en één bij de woonkamer, beiden met zicht op zee. Een heerlijke plek voor 2 personen.

Schelde 302 front.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Het appartement ligt op de 3 etage aan de zeezijde en heeft frontaal zeezicht.  Een gezellig ingerichte  woonkamer met  open keuken die alles bevat wat u nodig heeft. Heeft u geen zin om te koken dan zit u ook goed. De Schelde is gelegen tegenover het restaurant Air Republic van Sergio Herman en op een paar stappen van zijn restaurant Pure C.

Door de glazen pui en het balkon met glazen balustrade heb je onbelemmerd zicht vanuit de bank op de zee en de jachthaven. Ook vanaf het  balkon kan je van het uitzicht en de zomerse avondzon genieten.

Het hele appartement is erg comfortabel.  De slaapkamer heeft een badkamer ensuite met inloopdouche, wastafel en extra toilet.

Verder kunt u ontspannen in de wellness faciliteiten (zwembad, sauna en hamam)van het naastgelegen hotel, wat ook voor u als gast gratis beschikbaar wordt gesteld. (Let op: de wellness is gesloten tussen 07-01-2024 en 01-02-2024)

De auto parkeer je in de ondergrondse parkeerkelder en er is ook een algemene fietsenberging.

Kortom een mooie plek om in Cadzand te verblijven en de omgeving te verkennen.

Let op! In de buurt van de Schelde wordt gebouwd. Wij kunnen niet uitsluiten dat u bouwlawaai ervaart.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.p.n.), Borgsom, Reserveringskosten en schoonmaakkosten.