Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Residentie de Schelde 5B

Scheldestraat 3-502

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

De appartementen in Residentie de Schelde zijn splinternieuw en de huurders kunnen gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten van het aanpalende Hotel de Schelde. Vanuit dit appartement heeft een prachtig uitzicht over de duinen, de haven, zee en het achterland van Cadzand-Bad. Het appartement beschikt over twee balkons; één op het zuidwesten en één op het oosten. Een heerlijke plek voor maximaal 4 personen.

Residentie de Schelde front.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Het appartement ligt op de vijfde etage een prachtig zeezicht. Door de vele lichtinval is het erg aangenaam vertoeven in de woonkamer met luxueuse keuken met alles wat u nodig heeft. Heeft u geen zin om te koken dan zit u ook goed. Residentie de Schelde is gelegen naast  Hotel de Schelde en u kijkt vanuit dit appartement op het restaurant Air Republic aan de jachthaven.

Door de brede glazen pui en het balkon met glazen balustrade heb je onbelemmerd zicht vanuit de bank. Ook vanaf het ruime balkon kan je van het uitzicht over Cadzand en de zomerse avondzon genieten.

Het hele appartement is erg comfortabel.  Beide slaapkamers hebben een badkamer ensuite met inloopdouche/ligbad en wastafel.  Beide slaapkamers hebben een walk in closet met ruim voldoende bergruimte.

De auto parkeer je in de ondergrondse parkeerkelder in een afsluitbare Garagebox, waar ook ruimte is om eventueel fietsen te plaatsen.

Kortom een mooie plek om in Cadzand te verblijven en de omgeving te verkennen.

(Let op: de wellness is gesloten tussen 07-01-2024 en 01-02-2024)

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.p.n.), Borgsom, Reserveringskosten en schoonmaakkosten.