Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Carine Parterre

Boulevard de Wielingen 15 Cadzand-Bad

aantal personen: 6 | aantal slaapkamers: 3

Carine Parterre is een ruim benedenappartement voor 6 personen ingericht en heeft een grote tuin en gunstige ligging ten opzichte van strand en duinen.

vakantiehuis aan zee in Cadzand; Carine parterre
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Via een ruime hal komt men in de woonkamer. De keuken is voorzien van vaatwasmachine en magnetron. Tevens staan in de keuken een wasmachine en droger. De badkamer bestaat uit een douche en wastafel. Er is een apart toilet. De drie slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met elk een stapelbed.

Tuin

Rond het gebouw ligt een ruime tuin van 1000m2 die gezamenlijk gebruikt wordt met het bovenappartement.
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het appartement.

LET OP: in 2018 zal er gebouwd worden op het naastgelegen perceel. Mogelijk kunt u hiervan hinder ondervinden.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar