Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Parmelia 2

Boulevard de Wielingen 24 Cadzand-Bad

aantal personen: 3 | aantal slaapkamers: 2

Parmelia 2 is een leuk vakantieappartement voor maximaal 3 personen. Het appartement ligt tegenover een duinovergang - na 100 meter staat u op het strand - en ook de winkels zijn vlakbij. Er is een parkeerplaats bij het appartement.

Parmelia 2 Cadzand-Bad Zeeland
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Woonkamer met mooi zicht op de Boulevard de Wielingen en met open keuken. Er is een badkamer met douche, wastafel en toilet en twee slaapkamers met in totaal drie eenpersoonsbedden. Via een van de slaapkamers komt men op het balkon dat op het zuiden is gericht.

Er is parkeergelegenheid bij het appartement.

Registratienummer: 1714 A96D 0620 10B6 00C8

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,01 p.p.pn.), Reserveringskosten en schoonmaakkosten.