Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Tureluur 13E

Boulevard de Wielingen 13 Cadzand-Bad

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

Dit appartement is recent gerenoveerd en is ingericht voor maximaal 4 personen met een gunstige ligging ten opzichte van strand en winkels. Er is een duinovergang recht tegenover het appartement.

Tureluur
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Woonkamer met open keuken voorzien van magnetron, koelkast en oven, nieuwe badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel en twee slaapkamers. Indeling hiervan is als volgt: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. Op de zit/slaapbank in de kamer kan eventueel een 5de persoon slapen

Tuin

Aan de voorzijde is er een tuintje en aan de achterzijde een klein terras met luifel op het zuiden.

Berging

Bij de woning is een parkeerplaats waar plaats is voor 1 auto.

Registratie  1714 EB7D 1D78 3C6C 2CEF

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar