Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Marga A

Duinlaan 6A

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

Een gezellig, zongericht benedenappartement met ruim terras en tuin, nabij strand en zee. Het appartement is geschikt voor 4 personen, hypoallergeen (geen tapijt) en biedt een parking op het domein.

Marga A buiten.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Woonkamer, keuken met magnetron en vaatwasser, badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder zijn er twee slaapkamers met volgende indeling: een slaapkamer met twee eennpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. In een kleine ruimte staat een wasmachine.

Tuin

Er is een terras en een klein tuintje aan de zuidzijde. Verder is er parkeergelegenheid bij het appartement.

registratie:  1714 0F04 3B8C 08B4 D15B

Let op!   Vanaf september 2022 kan er sprake zal zijn van bouwwerkzaamheden in de directe omgeving van het huis. 

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.pn.), Reserveringskosten en schoonmaakkosten.