Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Marga C

Duinlaan 6C

aantal personen: 7 | aantal slaapkamers: 3

Een zongericht duplexappartement met 2 badkamers, rustig gelegen op 200m van het strand. Het appartement is geschikt voor 7 personen, hypoallergeen (geen tapijt) en heeft een parkeerplaats.

marga C.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

1e verdieping

Op de eerste etage is de ruime woonkamer, keuken met magnetron en vaatwasser een badkamer met douche, wastafel en een toilet en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.
Er is een balkon op het zuiden.

2e verdieping

Via een trap in de woonkamer komt men op de tweede etage, waar zich nog twee slaapkamers bevinden met twee, respectievelijk drie eenpersoonsbedden.
Boven is er een tweede badkamer met douche, tweede toilet en wastafel. Daar staat ook een wasmachine.

registratie:  1714 796E A4D0 FE4C BBCC

Let op!   Vanaf september 2022 kan er sprake zal zijn van bouwwerkzaamheden in de directe omgeving van het huis. 

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.pn.), Reserveringskosten en schoonmaakkosten.