Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Merelstraat 14

Merelstraat 14 Cadzand-Bad

aantal personen: 6 | aantal slaapkamers: 3

Een leuke en rustig gelegen vakantiewoning voor maximaal 6 personen. Het ligt op een paar minuten wandelen van het winkelcentrum en het strand.

merelstraat 14 terras.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Woonkamer met openhaard en een open keuken voorzien van vaatwasser, oven en magnetron. Beneden bevindt zich de badkamer met wastafel, ligbad en douche. Verder is er een toilet, wasmachine en een slaapkamer beneden. De woning is volledig voorzien van tegels.

1e verdieping

Boven zijn er twee slaapkamers.

Tuin

Op het zuiden is er een afgesloten tuin met terras met tuinmeubelen.

Berging

U kunt parkeren in de straat.

Registratie 1714 B4A5 25D6 BA28 7098

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar