Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Wijk de Brabander 157

Wijk de Brabander 157 Cadzand-Bad

aantal personen: 6 | aantal slaapkamers: 3

Deze splitlevel woning is rustig gelegen op loopafstand van het strand van Cadzand-Bad. U kunt er gebruik maken van de tennisbaan, speeltoestellen en een zwembad op het gemeenschappelijke binnenterrein, zodat u en de kinderen optimaal kunt genieten van uw vakantie.

wijk de brabander 157 voorkant.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

De woning heeft een woonkamer met schuifpui naar het terras een het gemeenschappelijk binnenterrein. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, magnetron en wasmachine. Aanpalend vindt u de eetkamer. Verder is er een toilet in de hal.

1e verdieping

Boven zijn er drie slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

Tuin

Via de woonkamer komt u op het terras. Op het ruime, gemeenschappelijke binnenterrein is er een Speeltoestel met zandbak, tennisbaan en een zwembad waar de huurders gebruik van mogen maken.

Bijzonderheden

Het zwembad is te gebruiken in de maanden mei tot en met 15 september.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar