Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Duinhof V-11

Stijn Albregtstraat 1 Cadzand-Bad

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 1

Dit leuke en comfortabele appartement in Duinhof is gelegen op de eerste verdieping en is uitgerust voor maximaal 4 personen. Het ligt op wandelafstand van het strand en restaurants.

Duinhof V
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Via de hal komt u in de woonkamer met open keuken. Er is één slaapkamer en badkamer met douche en wastafel. In de woonkamer is een slaaphoek voorzien voor 2 personen en er is een apart toilet.

Via de balkondeuren komt u op het zuidwestelijk georiënteerde balkon.

Berging

In de hal is een aparte berging.

Bijzonderheden

Er is een lift in het gebouw en uw auto kunt u parkeren in de parkeerkelder onder het gebouw. 

Let op: vanaf juni 2023 zal er aan de andere kant van het plein bouwwerkzaamheden opgestart worden. Wij kunnen niet uitsluiten dat u hiervan enige hinder kunt ondervinden.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.p.n.), Borgsom, Reserveringskosten en schoonmaakkosten.