Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Surcouf

Boulevard de Wielingen 16 Cadzand-Bad

aantal personen: 6 | aantal slaapkamers: 4

Dit vrijstaande vakantiehuis met garage en grote afsluitbare tuin is ingericht voor 6 personen met vier slaapkamers vlak bij het strand en de duinen. Een ideale plek om te genieten van een mooie vakantie.

surcouf achterzijde.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Hal, ruime woonkamer met voor- en achterkamer, keuken met magnetron. Verder is er een apart toilet en een bijkeuken waar wasmachine, droger, vaatwasmachine en diepvries staan.

1e verdieping

Boven zijn er vier slaapkamers, waarvan er twee voorzien zijn van een wastafel. Alle slaapkamers hebben eenpersoonsbedden. Verder is er een badkamer met douche, wastafel en (tweede) toilet.

Tuin

Er is een grote, afsluitbare tuin en terras op het zuiden.

Berging

Bij de woning is een garage waarin plaats is voor een auto en eventueel een aantal fietsen. Bij het huis kunnen meerdere auto's parkeren.

Bijzonderheden:

Vanaf januari 2022 zal er sprake zal zijn van bouwwerkzaamheden in de directe omgeving van het huis. 

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar