Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Dachou sur mer

Spaanse Galeien 106 Retranchement

aantal personen: 6 | aantal slaapkamers: 3

Deze 6-persoons vakantiewoning ligt in Zomerdorp "het Zwin", vlakbij het gelijknamige natuurreservaat en op 500 m van het strand.

Terras Dachou sur Mer
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Deze woning heeft een woonkamer met open haard. De keuken is van alle comfort voorzien. Via de schuifpui komt u in de tuin en op het terras. Beneden is er ook een slaapkamer met stapelbed. Verder bevindt zich beneden ook een gerenoveerde badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

1e verdieping

Boven zijn er twee slaapkamers en een tweede badkamer met wastafel en toilet. Daar staat tevens de wasmachine.

Tuin

Zowel aan de voor- als achterzijde van het huis is er een terras waar u van de zon kunt genieten.

Berging

Parkeergelegenheid is er bij het huis.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar