Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Bijenkorf

Mr. P.C. Hennequinlaan 24 Cadzand-Bad

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 3

Bijenkorf etage is een appartement dat vlakbij het strand is gelegen. Het is gelegen op loopafstand van de winkels en restaurants in Cadzand-Bad en is geschikt voor maximaal 4 personen.

Vakantiehuis Bijenkorf in Cadzand aan zee in Zeeland 2.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Via de hal gaat u met de trap naar boven en komt u in het vakantieappartement. De ruime woonkamer heeft een zit- en eethoek en een aparte keuken voorzien van vaatwasser en magnetron. Verder zijn er drie slaapkamers, waarvan twee met een éénpersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Bijzonderheden

Via de openslaande deuren komt u op een balkon op het zuiden en kunt u genieten van de ochtend- en middagzon. Verder is er aan de achterzijde van het vakantieverblijf een gemeenschappelijke berging waar de fietsen veilig geplaatst kunnen worden.

Registratie:  1714 0310 8F2F 67DF 02BC

Let op!   Vanaf augustus 2023 kan er sprake zal zijn van bouwwerkzaamheden in de directe omgeving van het huis en kunnen wij niet uitsluiten dat u hiervan hinder kan ondervinden. 

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar

Getoonde prijs is exclusief City-tax (€ 2,61 p.p.pn.), Reserveringskosten en schoonmaakkosten.