Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Tureluur 13 D

Boulevard de Wielingen 13 D

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

Deze eenvoudige woning heeft een prima ligging. Recht tegenover een duinopgang en op wandelafstand van de warme bakker en winkeltjes. De vakantiewoning is ingericht voor maximaal 4 personen.

Tureluur 019.jpg
Prijzen & boeken
Terug naar overzicht

Indeling

Het appartement ligt op de begane grond en heeft een woonkamer met eet- en zithoek. Open keuken en een badkamer met douche. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoons bed en één met een stapelbed. Het toilet is apart.

Tuin

Er is een klein tuintje aan de voorzijde van het appartement.

Verder is er één parkeerplaats beschikbaar voor dit vakantieverblijf.

Selecteer een aankomstdatum

Om een boeking te maken dient u eerst een aankomstdatum te selecteren door op de kalender te klikken. De aankomstdata zijn donkergroen gemarkeerd in de kalender. Na het selecteren van een aankomstdatum verschijnen onder de kalender de mogelijk te boeken periodes. Wanneer u bij één van deze periodes voor 'Boek nu' kiest wordt uw boeking aangemaakt en kunt in 3 eenvoudige stappen de boeking afronden. Wanneer geen donkergroene aankomstdata aanwezig zijn in de door u gewenste periode, is er geen standaard boeking mogelijk en kunt u ons altijd even bellen op +31 (0)117 391613. Wij helpen u graag verder.

  • Legenda:
  • = Geselecteerd
  • = Aankomst
  • = Niet beschikbaar