Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Cadzand-Bad, de ideale vakantie bestemming in Zeeuws Vlaanderen!

Direct achter de duinen en het Noordzeestrand ligt Cadzand-Bad, de meest Zuidelijke badplaats van Zeeland en een geweldige familiebadplaats waar u nog rust en ruimte vindt maar ook sfeer en gezelligheid. 

Naast het zee- en strandplezier hebben we een uitgestrekt duinengebied met wandel- en fietspaden dat bij vele gasten erg geliefd is. 
Ook de natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Weidse polders, kreken, landweggetjes en het natuurgebied het Zwin bieden een prachtig decor.

Daarnaast hebben we een prachtig achterland. Brugge, Knokke, Gent, Damme en Sluis liggen slechts op een steenworp van Cadzand en het zal U zeker goed bevallen om daar eens op verkenning te gaan. 

Meer dan zee en strand!

Verder is zeker eens de moeite een bezoekje te brengen aan het Sealife center te Blankenberge of het Arsenaal te Vlissingen. Ook een bezoek aan het Bouwdewijnpark in Brugge is een belevenis voor het hele gezin. 


In de winterperiode kunt U hier optimale rust vinden en is het heerlijk ontspannend om een strandwandeling te maken als er een stevige wind waait, waarna U in uw vakantieverblijf kunt genieten van een gezellige winteravond. 
U kunt dan ook voor een weekend of midweek boeken! 
Informeer naar de aantrekkelijke prijzen in winter-, voor- en naseizoen.  

Ontdek Cadzand-Bad en haar omgeving en kies een leuke bungalow of appartement met zeezicht als uitvalsbasis. Op deze website treft u uitgebreide informatie over onze accommodatie aan en meteen de mogelijkheid om uw vakantieverblijf te boeken. Wij zullen er in elk geval alles aan doen om u een geweldige vakantie te bezorgen. 

U hoeft enkel te genieten!