In- en uitchecken

Praktische informatie

Graag informeren we u over een aantal praktische zaken zodat uw aankomst en uw verblijf zo aangenaam mogelijk verlopen. 

Navigatiegegevens van ons kantoor:

Boulevard de Wielingen 57

NL-4506 JL  Cadzand

Aankomst

U kunt op de dag van aankomst inchecken vanaf 15.00 uur.  

Bij aankomst ontvangt u van ons: 

  • Een glimlach
  • De sleutel 
  • Een klein pakketje met praktische zaken
  • Een Badkoerier, hét toeristen-informatieblad voor West Zeeuws-Vlaanderen, met heel veel tips en ideeën voor een geslaagde vakantie. 

Indien u bedlinnen, handdoeken en/of een keukenpakket heeft gereserveerd, dan overhandigen wij u deze bij aankomst. Ook eventueel gereserveerde kinderbed(den) en –stoel(en) kunt u meenemen. 

Voor uw én ons gemak rekenen wij eventuele openstaande bedragen (toeristenbelasting e.d.) af bij aankomst. Op die manier kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten en hoeft u bij vertrek geen administratieve handelingen meer te verrichten. 

Ons kantoor is geopend tot 17.00 uur. Het kan natuurlijk voorkomen dat u pas later kunt aankomen. Dat is geen enkel probleem. Wij zorgen er voor dat u over de sleutel kunt beschikken. Laat het ons weten op telefoonnummer +31 (0)117 391 613 of stuur een mail. Wij zullen u dan uitleggen waar u de sleutel kunt vinden.   

Informatiemap

In uw vakantiewoning ligt een informatiemap. Hierin vindt u praktische informatie over de woning, nuttige adressen en belangrijke telefoonnummers. In de informatiemap vindt u eveneens de wifi-code. 

En verder

Beddengoed, badhanddoeken, keukenhanddoeken, theedoeken, washandjes, badhanddoeken, pannenlappen en vaatdoeken dient u in principe zelf mee te nemen. Als extra service kunt u bedlinnen- en handdoekenpakketten bij ons reserveren. 

Problemen

We doen onze uiterste best om uw verblijf in onze vakantiewoning zo aangenaam mogelijk te maken. Desondanks kan het voorkomen dat u een probleem ervaart. Wij verzoeken u vriendelijk om dit direct bij ons te melden. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Door ons direct te informeren (ook 's avonds en op zondag) stelt u ons in de gelegenheid om het probleem zo snel mogelijk en naar tevredenheid op te lossen. Uw vakantie is onze zorg!

Vertrek

Bij vertrek dient u de vakantiewoning uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. U heeft betaald voor de eindschoonmaak, maar wij verzoeken u vriendelijk de woning bij vertrek bezemschoon achter te laten en er voor te zorgen dat serviesgoed, pannen etc., schoon zijn opgeborgen. Met een stofzuiger en (in de meeste gevallen) vaatwasser die tot uw beschikking staan, moet dit geen probleem zijn.

Indien u bedlinnen, handdoeken of een keukenpakket heeft gehuurd, verzoeken wij u deze te verzamelen en gebundeld in de hal achter te laten. Indien u kinderbed(den) en –stoelen heeft gebruikt, zouden wij het zeer op prijs stellen als u deze terug bezorgt bij de receptie.    

Borgsom

De borgsom maken wij uiterlijk binnen twee weken na uw vertrek over op uw bankrekening. 

Voorreservering:

Bij vertrek kunt u aangeven of u volgend jaar weer bij ons wenst te huren. Als huurder van dit jaar heeft u in principe de eerste keuze voor een reservering voor volgend jaar in dezelfde periode (tenzij de eigenaar van de woning aangeeft zelf te willen komen). Gelieve het briefje bij vertrek bij de receptie af te geven. Wij nemen dan in de loop van november/december vrijblijvend contact met u op.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om deze aan ons te stellen. Bel of mail ons. Wij helpen u graag verder. 

 

 

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u persoonlijk advies van ons? Aarzel niet om ons te contacteren.