Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

Belangrijke informatie

Beddengoed en handdoeken

Standaard is er geen beddengoed en/of handdoeken aanwezig in het appartement of huis. U kunt dit zelf meebrengen van thuis maar u kunt het ook bij ons ter plekke huren. De kosten voor handdoeken bedragen 5 euro per pakket en voor linnengoed 9 euro per persoon.  Kussens en dekbedden zijn altijd aanwezig. Met beddengoed worden lakens of dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen bedoeld.

Aankomst- en vertrektijden
Tenzij anders vermeld, staat uw vakantiehuis op de aankomstdag van 15.00 uur en de vertrekdag tot 10.00 uur ter beschikking. U kunt de sleutel tussen 15.00 uur en 17.00 uur op ons kantoor ophalen. Mocht u later dan 17.00 uur aankomen, dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met ons zodat wij kunnen afspreken waar u de sleutel kunt vinden.
Prijzen
De huurprijzen worden bij de beschrijving van elk huis aangegeven. We behouden ons het recht om de prijzen aan te passen in het geval van belastingwijzigingen. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.
De huurprijzen zijn exclusief de bijkomende kosten. 
Borg
De borg wordt in het algemeen bij de (tweede) aanbetaling voldaan aan Immo de Nijs. Als het huis na de huurperiode zonder schade is opgeleverd en de huurder alle verplichtingen is nagekomen, dan wordt binnen twee weken na afloop van de huurperiode de borg teruggestort op de door de huurder aangegeven bankrekening. Eventueel veroorzaakte extra kosten, zoals het repareren van door de huurder veroorzaakte schade of extra schoonmaakkosten worden op de borg in mindering gebracht. Voor uw terugreis mag Immo de Nijs het interieur controleren. Het betalen en teruggeven van de borg is een zaak tussen huurder en Immo de Nijs.
Energie
Meestal zijn energiekosten bij de prijs inbegrepen. Enkel bij een laadpaal voor de auto zijn er extra kosten. Eventuele energiekosten worden apart vermeld op de website.
Telefoon
In de aangeboden accommodatie is geen telefoon aanwezig. We raden onze klanten aan hun mobiele telefoon mee te nemen.
Schoonmaak
Om de kwaliteit van de huizen van Immo de Nijs te waarborgen is het verplicht de eindschoonmaak door derden te laten verrichten. De tarieven hiervoor variëren en worden genoemd op de website. De huizen dienen bezemschoon en opgeruimd opgeleverd worden. We gaan er tevens van uit dat de afwas gedaan is en afvalzakken in de container zijn gedeponeerd. Wij vragen om uw begrip hiervoor.
Inrichting
In elk huis vindt u altijd verwarming, (open) keuken met koelkast, kookgelegenheid, koffiezetapparaat en andere elementaire apparaten (televisie), tenminste één wc,  dekbedden, hoofdkussens en een bad- en/of douchegelegenheid.
Kamperen
Kamperen op het terrein van de verhuurder (rondom het huis) is zonder zijn toestemming niet geoorloofd. Bij overtreden van die regel kan Immo de Nijs eisen dat u het huis verlaat, waarbij u geen recht heeft op restitutie van de huursom.
Let u a.u.b. nog even op de volgende zaken: 
Bij Immo de Nijs gaat het om vakantiehuizen van particulieren die vanuit een persoonlijke smaak ingericht zijn. Het is niet onze doelstelling met deze huizen (of de beschrijving ervan) een overeenstemming in smaak te bewerkstelligen tussen huurder en verhuurder. Over smaak valt niet te twisten. 
Een hoofdboeker dient minimaal 18 jaar oud zijn. Daarnaast kan een eigenaar bij jeugdige leeftijd van de huurders een boeking achteraf weigeren.