Weldadig ontspannen

De prachtige stranden en de mooie duinen nodigen u uit tot lange wandelingen en luie dagen in de zon. Frisse zeelucht, het geluid van de golven en het zand onder uw voeten: Cadzand biedt alles wat u nodig heeft om tot rust te komen. Maar er zijn meer mogelijkheden om lichaam en geest te ontspannen. We geven u enkele tips.  

Wellness

Wellness

In Cadzand zijn er verschillende wellnessfaciliteiten waar u kunt genieten van ontspanning en verwennerij. Enkele suggesties:

Huidinstituut Cura Cadzand

B. Spa & Wellness

Noordzee Spa & Wellness

Kapsalon X-Hair

Strand yoga

Yoga

Yoga heeft een positieve invloed op zowel fysieke als mentale gezondheid. Yoga op het strand zorgt voor een extra boost waarbij de natuurlijke elementen van zon, zee en strand samenkomen.  U komt helemaal tot rust terwijl u yoga oefeningen uitoefent en de zilte zeelucht inademt. U voelt niet alleen de verbinding met de natuur, maar u uw spieren en evenwichtsgevoel wordt ook gestimuleerd door het zand dat als natuurlijke ondergrond fungeert. Het is een ultieme zintuigelijke en lichamelijke beleving. In de zomer zijn er wekelijks verschillende yoga- en meditatielessen op het strand van Cadzand of in Nieuwvliet en Breskens. Kijkt u hier voor het aanbod van Dru Yogastudio Sangha tijdens de zomermaanden. Of informeer hier bij Dru Yogastudio Cadzand.

ZJÍ - The Beauty of Seaweed

Zeewierprodukten

Een lokaal produkt zijn de zeewierprodukten van Zjí. Het is een zuivere(nde) lijn van zeecosmetica. En de oorsprong van de naam: ZJÍ is Zeeuws-Vlaams voor ‘zee’.

Voor velen is de zee puur genieten en een bron van ontspanning. Hoe zou het zijn als je dat zeegevoel mee kunt nemen naar huis zodat je je thuis nog eens waant aan de Zeeuwsvlaamse kust.  ZJÍ Sea Skin Care biedt een manier om dat rustgevende gevoel van de zee naar huis te nemen, met producten doordrenkt met de geur en het gevoel van de zee. 

Thalasso, een eeuwenoude cultuur die de gezondheidsvoordelen van de zee erkent, vormt de basis van de producten van ZJI Sea Skin Care. Het bedrijf staat voor respect voor mens en natuur, met een focus op duurzaamheid en het behoud van een schone zee. Verpakkingen, producten en ingrediënten worden zorgvuldig gekozen met het oog op het verminderen van de impact op het milieu.

 

Zji
Zwembad Knokke

Zwemmen

Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist is een sport- en recreatiecentrum met meerdere zwembaden. U kunt er met het hele gezin genieten van verschillende glijbanen, stroomversnellingen en speelelementen. Maar u kunt ook gewoon aan uw conditie werken in het wedstrijdbad. En om de dag ontspannen af te sluiten kunt u gebruik maken van de wellnesszone. 

In Breskens vindt u Zwembad Scheldeveste. Een leuk zwembad met een familieglijbaan en een stroomversnelling in het diepe bad, een ondiep bad met een kleine glijbaan en een peuterbad.

Zji

ZJÍ - The Beauty of Seaweed

ZJÍ is Zeeuws-Vlaams voor "zee". De zee brengt schatten voort die enorm waardevol zijn voor ons welzijn. Zeewier bijvoorbeeld, bevat vitaminen, mineralen, antioxidanten en essentiële vetzuren. Bovendien heeft het antiseptische en ontgiftende eigenschappen. Het is een weldaad voor de huid. Zeewier op de huid kalmeert, hydrateert, versterkt en werkt ontstekingsremmend. ZJÍ heeft een zuivere(nde) lijn van Sea Skin Care ontwikkeld met de geur en het gevoel van de zee. Leest u het verhaal hier.   

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u persoonlijk advies van ons? Aarzel niet om ons te contacteren.