Vakantiehuizen en appartementen in Cadzand en omgeving

+31 (0)117 391613

COVID-19

Covid-19

UPDATE 4 mei 2020 12:00 u

Beste gasten,

Sinds 1 mei  mogen wij weer (zij het beperkt) gasten ontvangen. 

UPDATE 30 april 2020 10:00 u

Beste gasten,

Van de veiligheidsregio Zeeland hebben wij gisteren vernomen dat wij vanaf 1 mei  weer gasten mogen ontvangen. 

Dat is goed nieuws voor ons allemaal. Dus zoekt u rust en ruimte, bent u van harte welkom in één van onze huisjes of appartementen.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren en blijf gezond.

UPDATE 14 april 2020 15:00 u

Beste gasten,

Eerst en vooral hopen wij dat u en uw dierbaren gezond zijn en blijven. Dat is nu het allerbelangrijkste. 

Uiteraard begrijpen we dat u met vragen zit over uw reservering bij ons nu verschillende binnenlandse (en buitenlandse) overheden allerlei maatregelen hebben afgekondigd die mogelijk van invloed zijn op uw geplande vakantie. Zo heeft de Veiligheidsregio Zeeland  bepaald dat er een verbod is op recreatief verblijf in Zeeland tot 10 mei a.s. (tenzij maatregelen eerder worden opgeheven)

Als u een reservering bij ons heeft gemaakt met een aankomstdatum vóór 10 mei a.s. wordt u uiteraard niet verplicht te annuleren en wij annuleren uw boeking ook niet maar is het door de maatregelen gewoon niet mogelijk om van uw gehuurde vakantieverblijf gebruik te maken. Wij gaan coulant om met de boekingen met  aankomsten tot 10 mei a.s. en bieden wij de mogelijkheid om kostenloos om te boeken naar een later tijdsstip dit jaar. Op deze manier bent u uw voorschot niet kwijt.  Indien u nog niets van ons heeft vernomen, zullen wij  hierover binnenkort benaderen. U mag ons uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

ANNULEREN

Voor annuleringen van reserveringen gedaan vóór 1 april met aankomst gelegen na 10 mei 2020 hanteren wij tot nader bericht onze annuleringsvoorwaarden. 

NIEUWE BOEKINGEN NA 1 APRIL 2020

We kunnen ons goed voorstellen dat u nu al uitkijkt om op vakantie te gaan en deze vervelende periode te vergeten. Omdat het niet duidelijk is wat er de komende tijd gaat gebeuren en u daarom onzeker bent om juist nu te boeken voor de zomer of de herfst, bieden wij u het volgende aan:

Indien u een nieuwe reservering bij ons maakt na 1 april 2020 voor een verblijf ergens in de komende maanden (tot 31-12-2020), kunt u kostenloos annuleren, indien blijkt dat door overheidsmaatregelen rond COVID-19 het onmogelijk is om Cadzand-Bad te bereiken.

Als de onzekerheid over de duur van de Corona-maatregelen uw enige angst zijn om toch weer vooruit te kijken naar een volgende vakantie, bieden we hiervoor dus de oplossing.

Wij hopen van harte dat wij u spoedig in Cadzand mogen begroeten.

Blijf gezond!